Barcelona, capital tecnològica

Estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web a Barcelona significa #FuturSegur.

La ciutat s’ha convertit en un pol d’atracció per a les empreses innovadores i tecnològiques, gràcies a la seva localització estratègica, la seva connectivitat i la seva cultura emprenedora. La ciutat compta amb una xarxa d’incubadores i acceleradores de startups, que faciliten la creació i el creixement d’empreses emergents. A més, les empreses tecnològiques han trobat a Barcelona un lloc ideal per establir els seus centres de desenvolupament i recerca, gràcies a la presència de talent i la col·laboració amb les universitats i els centres de recerca. 

La col·laboració entre empreses, universitats i centres de recerca és clau per al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a la ciutat, ja que aquesta cooperació permet la transferència de coneixement i la creació de noves oportunitats per a la innovació i el creixement econòmic. A través d’aquesta relació, les empreses poden accedir a la investigació científica i tecnològica, mentre que les universitats i centres de recerca poden aplicar els seus coneixements per a fins pràctics i concrets. 

En aquest context, als nostres cicles formatius de grau superior oferim l’opció de pràctiques en modalitat dual, remunerades, en empreses capdavanteres del sector. A través d’aquesta modalitat d’estudis, l’alumnat pot aplicar els coneixements adquirits a l’aula en un entorn real de treball i, al mateix temps, obtenir una experiència professional valuosa, la qual els proporciona un avantatge competitiu en el mercat laboral i els prepara per a una carrera professional exitosa.

Si estàs interessat o interessada a saber més sobre com el Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web pot ajudar-te a assegurar el teu #FuturSegur, visita la nostra pàgina web, i si vols més informació, omple el formulari de contacte. Un dels nostres professionals es posarà en contacte amb tu per a respondre a totes les teves preguntes i explicar-te com aquesta formació pot ajudar-te a assolir nous objectius professionals.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *