De què podré treballar amb el CFGS Documentació i Administració Sanitàries?

Optar pel Cicle Formatiu de Grau Superior de Documentació i Administració Sanitàries és una de les millors opcions per a un #FuturSegur, ja que t’ofereix les competències necessàries per treballar en un sector en constant creixement i amb una gran demanda de professionals qualificats.

El Cicle et proporcionarà les habilitats  necessàries per desenvolupar-te professionalment en la gestió de la informació i documentació clínica. Durant el curs, aprendràs a definir i organitzar processos per tractar i gestionar la informació clínica, així com t’ensenyarem a extreure i registrar dades, codificant-les i validant la informació necessària  per assegurar-te que es compleix la normativa vigent. També adquiriràs competències per a intervenir en els processos d’atenció i gestió de pacients, així com en la gestió administrativa en centres sanitaris. 

Aquesta formació t’aportarà les habilitats i coneixements específics per treballar en un entorn tan exigent com el sector sanitari i amb tot el seu equip de professionals.

Un cop l’alumnat es graduï podrà escollir entre una gran varietat de sortides professionals:

  • Responsable tècnic de codificació de documentació sanitària (CIM-9 i CIM-10).
  • Responsable tècnic d’arxius d’històries clíniques.
  • Responsable tècnic de tractament i disseny documental sanitari.
  • Responsable tècnic de sistemes d’informació assistencial sanitària.
  • Responsable tècnic d’avaluació i control de qualitat de la prestació sanitària.
  • Responsable tècnic de gestió de processos administratiu-clínics.
  • Responsable d’administració d’unitats, departament o centres sanitaris.
  • Assistent d’equips d’investigació biomèdica.
  • Secretari/a de serveis sanitaris.

Si estàs interessat o interessada en saber més sobre com el Cicle Formatiu de Grau Superior de Documentació i Administració Sanitàries pot ajudar-te a assegurar el teu #FuturSegur en el sector sanitari, visita la nostra pàgina web, i si vols més informació, omple el formulari de contacte. Un dels nostres professionals es posarà en contacte amb tu per a respondre a totes les teves preguntes i explicar-te com aquesta formació pot ajudar-te a assolir nous objectius professionals.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *