Totes les opcions que et pot oferir estudiar un cicle d’Administració i Finances

El cicle de grau superior d’Administració i Finances és un camí cap a un #FuturSegur ja que ofereix una formació en un sector en constant creixement i amb un alt percentatge d’ocupabilitat.

Un dels grans avantatges d’estudiar un cicle de grau superior d’Administració i Finances és que t’obrirà les portes a una gran quantitat d’oportunitats laborals que el sector ofereix. Independentment del sector i de l’activitat econòmica principal de l’empresa, totes compten amb un departament financer i de gestió, de manera que, en acabar, també tindràs l’oportunitat d’escollir entre diferents posicions dins de l’organització: comptable, analista financer, gestoria de comptes, responsable de finances, auditoria o controller finances entre d’altres, tant si es tracta d’una empresa privada com d’una de pública.

Un altre avantatge d’estudiar un cicle de grau superior d’Administració i Finances és que a mesura que es guanya experiència laboral augmenta l’oportunitat de creixement intern dins de la mateixa empresa i hi ha més possibilitats d’ascendir i aconseguir posicions de lideratge i gestió.

Un altre punt fort d’aquests estudis és l’alt nivell d’internacionalització. El món empresarial és un sector molt globalitzat, i això facilita la mobilitat de treballadors i treballadores entre països. Moltes empreses i organitzacions tenen operacions a escala mundial, així que aquells estudiants que vulguin treballar en un país estranger tindran més facilitats per trobar-hi feina, fer-hi una estada laboral i/o demanar un trasllat.

Vols estudiar el cicle de grau superior d’Administració i Finances? El nostre programa educatiu està dissenyat per proporcionar als estudiants les competències i coneixements necessaris per a ser professionals eficaços en aquest camp. Per assolir-ho, proporcionem una formació sòlida i pràctica a través del desenvolupament de projectes reals al llarg dels dos cursos.

Vols saber-ne més? Inscriu-te a les jornades de portes obertes que farem el dimarts 25 d’abril a les 19 h. A més descobriràs les nostres instal·lacions. I els membres de l’equip directiu et resoldrem tots els dubtes que tinguis.