Vine a descobrir-nos a les jornades de portes obertes

El curs 23-24 ve carregat de novetats, i una d’elles és la inauguració dels 5 nous Cicles Formatius de Grau Superior:

  • Educació Infantil
  • Màrqueting i publicitat
  • Desenvolupament d’aplicacions web
  • Administració i finances
  • Documentació i administració sanitàries

Aquests 5 cicles neixen de la unió de dues institucions educatives de referència, 55 anys de compromís per una educació de qualitat impulsada per una de les millors universitats del món.

Els cicles formatius de grau superior són part integrant de l’educació superior i preparen als estudiants per a un treball informat i productiu en camps professionals. Aquests cursos no només proporcionen una qualificació com a tècnica o tècnic superior, sinó que també donen accés a les universitats, així com una entrada directa en el món laboral. Un afegit inestimable al pla de formació és que els CFGS inclouen tant formació en el lloc de treball a través de pràctiques com mòduls de projectes, la qual cosa permet desenvolupar les capacitats de gestió, innovació i esperit empresarial. Aquesta combinació de coneixements teòrics i pràctics permet als estudiants incorporar-se al món laboral tant amb experiència pràctica com amb habilitats de gestió, emprenedoria i intuïció.

Els CFGS tenen una durada de 2.000 hores que es reparteixen durant 2 anys acadèmics. 

Els 5 cicles formatius de grau superior es cursaran a IL3, el centre de formació contínua de la UB i a l’Escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia de Sarrià. 

Situat en el 22@, el centre de formació contínua IL3 ofereix una experiència d’aprenentatge única en unes instal·lacions universitàries. Construït sobre l’antiga fàbrica tèxtil Can Canela, conté 4.400 m² d’instal·lacions que permet als estudiants estudiar en un ambient universitari amb espais i aules especialitzades.  Les instal·lacions compten amb serveis educatius com aules de simulació perquè els alumnes puguin aprendre a través de casos pràctics i a més a més també tenen biblioteca, servei lingüístic, dipòsit digital, i servei d’esport.

Connectat amb el centre de la ciutat mitjançant transport públic, permet un fàcil accés des de la majoria de barris de Barcelona, la qual cosa el converteix en una opció ideal per a estudiar. IL3 és realment on convergeixen la tradició, la innovació i la comoditat, la qual cosa la converteix en un atractiu innegable per als qui busquen una educació superior.

Els graus superiors estan impulsats per la UB i l’Escola Frederic-Mistral i el programa educatiu segueix les línies de l’escola Frederic Mistral.

El programa educatiu de l’escola està dissenyat per a oferir als alumnes la millor experiència i els millors coneixements possibles dins de l’aula. Amb més de 50 anys d’excel·lència en el sector educatiu, ofereix cursos rigorosament investigats i estructurats per a garantir l’excel·lència educativa. Els nostres professors compten amb una gran experiència i estan compromesos a ajudar cada alumne a aconseguir el seu màxim potencial.

Si estàs interessat en els graus no et perdis les jornades de portes obertes; tindràs l’oportunitat de veure les instal·lacions per tu mateix i podràs preguntar tots els teus dubtes al nostre equip directiu. 

Jornades de portes obertes abril 

IL3 → C/Ciutat de Granada 131
25/04 → Administració i finances
25/04 → Màrqueting i publicitat

27/04 → Documentació i administració sanitàries
27/04 → Desenvolupament d’aplicacions web

Escola Frederic Mistral -Tècnic Eulàlia → C/ Pere II de Montcada
26/04 → Educació infantil

1 comentari a “Vine a descobrir-nos a les jornades de portes obertes”

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *